Δεκτό με εντολή εισαγγελέα το αίτημα του Alpha για να παραλάβει το υλικό από τις κάμερες από τη Δημοπρασία των αδειών

Δεκτό με εντολή εισαγγελέα το αίτημα του Alpha για να παραλάβει το υλικό από τις κάμερες από τη Δημοπρασία των αδειών

Στα… χέρια του τηλεοπτικού σταθμού Alpha που συμμετείχε στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών παραδίδεται με εντολή της εισαγγελέως Ροζαλίας Λάλλη το σχετικό υλικό της διαδικασίας απο τις κάμερες ασφαλείας.

Η εισαγγελική λειτουργός έκανε δεκτό σχετικό αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού και του καθηγητή Πάνου Λαζαράτου δίνοντας εντολή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης αλλά και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, πρώτον να μην καταστραφεί το επίμαχο υλικό των καμερών απο τις 66 ώρες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες και δεύτερον να παραδοθούν προς μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Να χορηγηθούν τα αιτηθέντα απο τη ΓΓΕΕ λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος αφαιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων», αναφέρει επι λέξει στην παραγγελία της η κα Λάλλη.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ζήτησε να μελετήσει το υλικό αυτό, που απεικονίζει όλα όσα έλαβαν χώρα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας, ώστε να θεμελιώσει «την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επιχειρηματία Ιβαν Σαββίδη», την οποία ήδη έχει καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί απο τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί συνολικά, εξ αυτού του λόγου, ολόκληρη η δημοπρασία .

Σχόλια