Δέμα θανάτου στη δικαστικό που έστειλε σε δίκη τη Χρυσή Αυγή

Δέμα θανάτου στη δικαστικό που έστειλε σε δίκη τη Χρυσή Αυγή

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση δέματος θανάτου που εστάλη σε δικαστική λειτουργό, πρόεδρο Εφετών, γνωστή από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την πρόεδρο του Συμβουλίου Εφετών, που παρέπεμψε σε δίκη τους 69 κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής.

Η δικαστικός παρέλαβε σήμερα, στις 2.15 το μεσημέρι, στο σπίτι της στο Χολαργό ένα συστημένο δέμα, το οποίο η ίδια, από την πρώτη στιγμή, το θεώρησε «ύποπτο» και αποφάσισε να μην το ανοίξει και να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο μαζί με κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και εξέτασαν το δέμα.

Όπως διαπιστώθηκε, μέσα στο δέμα υπήρχαν τρεις ναυτικές φωτοβολίδες με συνδεσμολογία, οι οποίες ως γνωστόν περιέχουν κόκκινο μπαρούτι, προκειμένου να βγάζουν μεγάλη φλόγα. Ακόμα, υπήρχαν βίδες, καρφιά, και ξυραφάκι.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρισκόταν μέσα σε ένα βιβλίο το εσωτερικό του οποίου ήταν σκαμμένο, ενώ οι καλωδιώσεις που βρέθηκαν μέσα στο βιβλίο παραπέμπουν σε συνδεσμολογία μικρής ισχύος βόμβα, η οποία σε περίπτωση έκρηξης θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει τον άνθρωπο που θα το άνοιγε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο μηχανισμός αυτός θεωρείται από την αστυνομία ιδιαίτερα εξελιγμένος.

Σημειώνεται ακόμη, ότι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, πίσω από το δέμα θανάτου φέρονται να κρύβονται οι Πυρήνες της Φωτιάς, και αυτό επειδή πριν χρόνια η εν λόγω δικαστική λειτουργός είχε απορρίψει αίτημα αποφυλάκισης της συντρόφου του Τσάκαλου.

 

 



Σχόλια