Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν οι γιατροί στο αυτί της κοπέλας!!! (Σκληρές εικόνες)

Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν οι γιατροί στο αυτί της κοπέλας!!! (Σκληρές εικόνες)

Τι μπορεί να κρύβει ένας ερεθισμός στο αυτί; Δεν θα πιστεύετε!

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν πως στο αυτί της 12χρονης, μυρμήγκια είχαν φτιάξει φωλιά. Και όχι ένα, ούτε δύο άλλα 1.000 μυρμήγκια, έβγαλαν από το αυτί της Shreya Darji, με τους επιστήμονες να σαστίζουν ως προς το πώς και γιατί τα έντομα αναπτύχθηκαν κυριολεκτικά, μέσα στο κεφάλι της.

Η 12χρονη, από το Deesa, στο Gujarat της δυτικής Ινδίας αρχικά είχε μια μικρή ενόχληση στο αυτί της τον περασμένο Αύγουστο. Ο ωτορινολαρυγγολόγος Jawahar Talsania, τόνισε ότι παρά τις αξονικές και τις ακτινογραφίες δεν διαπίστωσαν το παραμικρό. «Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια ανωμαλία στο αυτί της. Δεν πονούσε –παρά το γεγονός ότι τα μυρμήγκια την τσιμπούσαν – και δεν εντοπίσαμε κάποιο τραυματισμό στο τύμπανό της. Η οικογένεια ζει μια φυσιολογική ζωή σε ένα υγιές περιβάλλον, οπότε δε μπορούμε καν να τους κατηγορήσουμε για τις συνθήκες διαβίωσης. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο καθ΄όλη τη πορεία της καριέρας μου», ανέφερε ο γιατρός.

Ο γιατρός σημείωσε επίσης ότι προσπάθησαν να προκαλέσουν ασφυξία στα μυρμήγκια με σταγόνες, αλλά αυτά συνέχισαν να αναπτύσσονται. «Δε πιστεύουμε ότι τα μυρμήγκια γεννούν αυγά μέσα στο αυτί καθώς δεν έχουμε εντοπίσει τη βασίλισσα», εξηγεί. «Είμαστε εντελώς μπερδεμένοι», λέει προσθέτοντας ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί μια κάμερα μέσα στο αυτί για να ελέγξουν αν υπάρχει κάποιο «δωμάτιο» με αυγά.

Δείτε τις σκληρές φωτογραφίες:

 

Πηγή piraeuspress.gr


Σχόλια