Δεν το είχες προσέξει μέχρι σήμερα! Δες την σκηνή στα «Φιλαράκια» που ο Joey «λύγισε» από τα γέλια – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν το είχες προσέξει μέχρι σήμερα! Δες την σκηνή στα «Φιλαράκια» που ο Joey «λύγισε» από τα γέλια – ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως γινόμαστε γραφικοί που ασχολούμαστε ακόμα με τα «Φιλαράκια» (παρεμπιπτόντως είναι η μόνη σειρά που αποκαλούμε με τον ελληνικό της τίτλο αφού -κακά τα ψέματα- όλοι στο Star τη βλέπαμε), αλλά η αλήθεια είναι ότι χαρακτήρισαν μια γενιά: όσους γεννήθηκαν από μέσα 80s έως αρχές 90s.

Το αστείο είναι ότι ακόμα και σήμερα, 12 χρόνια αφού έχει ολοκληρωθεί η σειρά συνεχίζουν να βγαίνουν fun facts και trivia που κάθε πωρωμένος με τη σειρά θα εκτιμήσει, νιώθοντας με ένα γλυκό αίσθημα νοσταλγίας.

Πόσο είχαμε σκαλώσει όταν βγήκε αυτό το fact πριν από κανά χρόνο, όταν συνειδητοποιήσαμε ότι για μια και μόνο σκηνή τη θέση της Rachel πήρε άλλη και ούτε που το καταλάβαμε;

Σήμερα, στο επίκεντρο είναι ο Joey και το γεγονός ότι υπήρξε μια σκηνή που ο φακός τον συνέλαβε να σκάει στα γέλια, με ατάκα του Ross. Στοίχημα ότι δεν το είχες προσέξει μέχρι σήμερα.

O David Schwimmer είναι πολύ αστείος στο επεισόδιο του 1998 «The One With the Worst Best Man Ever». Σε μια σκηνή κατηγορεί μια stripper ότι του έκλεψε τη βέρα της νεκρής γιαγιάς του και ο Matt Le Blanc λύγισε από τα γέλια. Δεν τον αδικούμε.

Διαβάστε επίσης:

Με νευρικό κλονισμό μετά τα Φιλαράκια, ο Ματ ΛεΜπλάνκΣχόλια