Δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

131 0

Την καθιερωμένη ετήσια δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος παρέθεσε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία του πρωθυπουργού, της πολιτικής, διπλωματικής και στρατιωτικής ηγεσίας, πρεσβευτών και εκπροσώπων διπλωματικών αποστολών που εδρεύουν στη χώρα μας.

Στη δεξίωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επίσης το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο υπουργός υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και Γιάννης Αμανατίδης, ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης, Σγουρίδης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης  ΜπαλάφαςJoin the Conversation