Δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την καθιερωμένη ετήσια δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος παρέθεσε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία του πρωθυπουργού, της πολιτικής, διπλωματικής και στρατιωτικής ηγεσίας, πρεσβευτών και εκπροσώπων διπλωματικών αποστολών που εδρεύουν στη χώρα μας.

Στη δεξίωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επίσης το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο υπουργός υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και Γιάννης Αμανατίδης, ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης, Σγουρίδης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης  ΜπαλάφαςΣχόλια