Διακινητής ναρκωτικών ο 35χρονος «Χαμπίμπι» που δολοφόνησαν στα Εξάρχεια

«Λερωμένο » ποινικό μητρώο φαίνεται να είχε το 35χρονο θύμα που δέχθηκε τα πυρά αγνώστων σήμερα το πρωί στα Εξάρχεια.

Καθώς φαίνεται η σημερινή επίθεση αποτελεί ξέπλυμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών με το θύμα ωστόσο να είναι γνωστό στις Aρχές με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι» για τις δραστηριότητες του που κάθε άλλο παρά νόμιμες δεν θα χαρακτήριζε κανείς .

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, αραβικής καταγωγής πέρα από τις υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών που ήταν αναμεμιγμένο, είχερ εμπλακεί και σε βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών. Μάλιστα σε πολλά περιστατικά ο 35χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι για ασήμαντες αφορμές σε περαστικούς. Οπως έγινε γνωστό, και πριν από λίγες ημέρες είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε ομάδα ατόμων σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων.

Το χρονικό της ενέδρας θανάτου
Στις 11.30 περίπου, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους έστησαν καρτέρι θανάτου στον 35χρονο στην οδό Θεμιστοκλέους. Από τα έως τώρα στοιχεία, οι δράστες πλησίασαν το θύμα και το πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές στο στήθος και στον λαιμό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ο άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

 Σχόλια