Διάλεξε τζιν σορτς ανάλογα με το  σώμα σου

Διάλεξε τζιν σορτς ανάλογα με το σώμα σου

Δεν ξέρεις τι τζιν σορτς σου ταιριάζει περισσότερο; Εμείς σου έχουμε τη λύση. Παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να δεις και να διαλέξεις ένα τζιν σορτς ανάλογα με το σωματότυπό σου, για να σε κολακεύει και να κρύβει τις τυχόν ατέλειές σου.

 

Μήλο 

x1sorts.jpg.pagespeed.ic_.Y5OrYUUYLG

3880d12d8ebb8fe84bae0c595bd39df9

Αν έχεις το σωματότυπο του μήλου τότε ένα σορτσάκι που δεν είναι εντελώς κολλημένο πάνω σου είναι η τέλεια επιλογή. Αν είσαι πιο ζουμερή τότε βάλε μακριά βερμούδα για να σε κολακεύσει περισσότερο. Οι πλατφόρμες θα βοηθήσουν πολύ η φιγούρα σας να δείχνει πιο αδύνατη.

 

Μακρύ κορμό

x3sorts.jpg.pagespeed.ic_.4y4_OU_3ZW
Αν έχεις μακρύ κορμό και τα πόδια σου είναι λίγο πιο κοντά σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, καλό είναι να επιλέξεις ένα λίγο πιο μακρύ σορτσάκι (μια βερμούδα) το οποίο συνδυασμένο με ένα ζευγάρι σανδάλια θα κάνει τα πόδια σου να δείχνουν λίγο πιο ψηλά.

 

Ψηλή και αδύνατη

7a29e73f76fb562bff863b53b1e4b88b

d8cc299589608eaf17c5cc81f544b418

Αν είσαι ψηλή και έχεις και λίγα κιλά τότε είναι καλύτερα να φορέσεις μια τζιν βερμούδα παρά ένα μικροσκοπικό σορτσάκι που ναι μεν θα σου πηγαίνει γιατί έχεις το τέλειο σώμα αλλά θα δείχνει και υπερβολικά αδύνατη. Πάντως  εμείς σου έχουμε και τις δύο εκδοχές:

 

Μικροσκοπική

x2sorts.jpg.pagespeed.ic_.G0eBaYzGbP

Αν είσαι μικροκαμωμένη τότε ένα επίσης μικροσκοπικό λευκό σορτσάκι διπλωμένο στις άκρες θα κάνει αμέσως τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και τα οπίσθιά σου πιο γεμάτα βάλε πλατφόρμες ή τακούνια.

 

Γυμνασμένη

x8sorts.jpg.pagespeed.ic_.L3zYaZxSbe

Αν είσαι γυμνασμένη σίγουρα θα θέλεις να δείχνεις τα τέλεια πόδια σου. Ένα σκισμένο, κοντό σορτσάκι θα τονίσει τα γυμνασμένα σου πόδια από όλες τις γωνίες.

 

Ψηλά πόδια και χαμηλό κορμό

x5sorts-1.jpg.pagespeed.ic_.A_r3Derd7d-218x300

Αν έχεις αυτόν τον σωματότυπο τότε καλό είναι να φορέσεις ένα σορτσάκι με ρίγες (είτε οριζόντιες είτε κάθετες) το οποίο θα τονίσει τα ψηλά σου πόδια και θα επικεντρώσει σε αυτή την προσοχή.

 

Κλεψύδρα

x7sorts.jpg.pagespeed.ic_.Cg9Wj569B9

Αν, τέλος, έχεις το σωματότυπο αυτό (μεγάλους γοφούς και πλάτες και μικρή μέση) τότε επέλεξε ένα τζιν που είναι πολύ χαλαρό και σκισμένο. Έτσι θα φαίνεται σαν να μην έκανες καμιά προσπάθεια για να ντυθείς πράγμα που είναι και το ζητούμενο.

 

Αχλάδι

x6sorts-1.jpg.pagespeed.ic_.5K6atuIdoX

Αν τα οπίσθιά σου είναι λίγο πιο μεγάλα από τη μέση σου τότε θα σου πηγαίνει ένα κοντό σορτς με τσέπες που φαίνονται. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να κρύψεις λίγο παραπάνω τους λίγο πιο γεμάτους μηρούς σου. Βάζοντας, μάλιστα, τη μπλούζα σου μέσα στο σορτς θα τραβήξεις την προσοχή στη λεπτή σου μέση.

 

 

 

 Σχόλια