Διάλογοι «φωτιά» στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με Πυρήνες της Φωτιάς:«Θα τα πούμε όλα,για Ξηρό, αποφυλακίσεις…»

Διάλογοι «φωτιά» στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με Πυρήνες της Φωτιάς:«Θα τα πούμε όλα,για Ξηρό, αποφυλακίσεις…»

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γιάννη Πανούση , αφού ώρα με την ώρα αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία που «καίνε» βουλευτές της Κυβέρνησης.

Έπειτα από την συνέντευξη του πρώην υπουργού  Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, στο  Πρώτο Θέμα που αποτέλεσε  και το άνοιγμα του «ασκού του Αιόλου»,  ο ίδιος μετέβη σήμερα το πρωί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να καταθέσει τα ονόματα εκείνων που συνεργάζονται με εγκληματίες και οι οποίοι παράλληλα αποτελούν απειλή για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δεδομένα ο κ. Πανούσης κατέθεσε ότι κατά την πρώτη θητεία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, φέρεται να συνομιλούν στελέχη και όχι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega παρουσίασε ένα απόσπασμα από τις συνομιλίες, που βρίσκονταν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία, κατά τον οποίο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συζητά με έναν τρομοκράτη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα πούμε όλα και για το Σάββα Ξηρό, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα. Μας κοροϊδέψατε,  δεν κάνατε τίποτα από αυτά που είπαμε

 Σχόλια