«Διαυγής & σε άριστη κατάσταση» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την επέμβαση

«Διαυγής & σε άριστη κατάσταση» ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την επέμβαση

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι διαυγής και σε άριστη κατάσταση», δήλωσε ο καρδιοχειρουργός Οτάβιο Αλφιέρι, ο οποίος τον εγχείρησε χθες στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

«Αφαιρέσαμε και αντικαταστήσαμε την άρρωστη βαλβίδα. Κατά τα άλλα, η καρδιά του είναι πολύ καλά και είμαι απόλυτα ήσυχος», πρόσθεσε ο Αλφιέρι.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, μόλις ξύπνησε, σήμερα το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός αστειεύθηκε με τον προσωπικό του γιατρό, τον Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, λέγοντας ότι η νοσοκόμα που ήταν κοντά του κατά τη διάρκεια της νύχτας στην εντατική μονάδα, θα μπορούσε να εργασθεί στο τηλεοπτικό κανάλι ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι στην Ισπανία, Telecinco.

«O αδελφός μου είναι ξύπνιος και διαυγής. Μίλησα μαζί του. Έχει φυσικά λίγους πόνους, την νύχτα κάποια στιγμή εντάθηκαν, αλλά είναι ο γνωστός μαχητής», δήλωσε και ο μικρότερος αδελφός του Σίλβιο, Πάολο Μπερλουσκόνι.

Σημειώνεται τέλος ότι ο πρώην Καβαλιέρε αναμένεται να εξέλθει μέχρι αύριο από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του Σαν Ραφαέλε.

 Σχόλια