Διεκόπη η δίκη για τις επισφαλείς δανειοδοτήσεις του ΤΤ

Διεκόπη η δίκη για τις επισφαλείς δανειοδοτήσεις του ΤΤ

Για τις 6 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη για τις δανειοδοτήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία ξεκίνησε σήμερα με συνολικά 35 κατηγορουμένους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απιστία και άλλα αδικήματα.

Η δίκη αφορά δανειοδοτήσεις στις οποίες είχε προβεί το ΤΤ την περίοδο 2008 έως και το 2010 οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν την τράπεζα, καθώς τα αρμόδια στελέχη της δεν είχαν μεριμνήσει ώστε να εξασφαλίζονται οι απαιτήσεις της.

Οι κατηγορούμενοι καλούνται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών να λογοδοτήσουν για βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της απιστίας και της απάτης σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου ξεκίνησε τη Δευτέρα η διαδικασία ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του Τάκη Μιχαλόλια ενημέρωσε το δικαστήριο για το αίτημα που είχε υποβάλλει πριν από περίπου ένα χρόνο ζητώντας τη μετάφραση του βουλεύματος στην μητρική του γλώσσα.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Οκτωβρίου προκειμένου να απαντήσει επί της ενστάσεως του κατηγορουμένου.Σχόλια