Δικηγόροι Μπιλ Κόσμπι: Δεν νάρκωνε τις γυναίκες για να τις βιάσει, απλώς έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών παρέα, γιατί ήταν της μόδας

Δικηγόροι Μπιλ Κόσμπι: Δεν νάρκωνε τις γυναίκες για να τις βιάσει, απλώς έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών παρέα, γιατί ήταν της μόδας

Για ψευδείς ειδήσεις και ανακρίβειες κατηγορούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι δικηγόροι του Αμερικανού ηθοποιού, Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται για υποθέσεις βιασμών.

Αναλυτικότερα, οι δικηγόροι του Μπιλ Κόσμπι, κατηγορούν τα ΜΜΕ, ότι έχουν προξενήσει βλάβη στον ηθοποιό από «ανακριβείς» εκθέσεις, μετά τις αποκαλύψεις πως είχε δώσει ηρεμιστικά σε γυναίκες πριν από σεξουαλική πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ξεκινήσει από τις καταγγελίες της Άντρεα Κονστάντ το 2005, η οποία είχε κατηγορήσει τον Αμερικανό ηθοποιό πως την είχε ναρκώσει και την είχε εκμεταλλευθεί σεξουαλικά.

Στο πρώτο τους σχόλιο μετά το άνοιγμα της υπόθεσης οι δικηγόροι του, είχαν αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία, ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός είχε αρνηθεί κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό είναι αρκετές και χρονολογούνται αρκετές δεκαετίες πίσω, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν του είχαν απαγγελθεί ποτέ.

Η υπόθεση τελικά πήρε διαφορετική τροπή πριν από λίγες εβδομάδες όταν τα media στις ΗΠΑ παρουσίασαν δηλώσεις του ηθοποιού οι οποίες τον εμφάνιζαν να παραδέχεται πως έχει χορηγήσει ουσίες σε τουλάχιστον μία γυναίκα.

Οι δικηγόροι του Κόσμπι σήμερα έρχονται να τονίσουν πως οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν αφορούν σε τίποτε άλλο, παρά ναρκωτικές ουσίες οι οποίες ήταν της μόδας τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80 σε όλο τον κόσμο, και ήταν εξαιρετικά «δημοφιλείς» ανάμεσα σε ζευγάρια.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις δικαστικές αίθουσες.Σχόλια