Δικηγόρος 25χρονης: «Θα καταθέσει εκ νέου ότι δέχθηκε επίθεση» (video)

Δικηγόρος 25χρονης: «Θα καταθέσει εκ νέου ότι δέχθηκε επίθεση» (video)

Το θέμα με την 25χρονη η οποία είχε καταγγείλει αρχικά ότι δέχθηκε επίθεση βιασμού στην περιοχή του Γκύζη, δεν έχει λήξει. Η κοπέλα ακολούθως φέρεται κατά την κατάθεσή της να αναίρεσαι όλα όσα είχε πει, όμως με δηλώσεις του, ο δικηγόρος της οδοντιάτρου, επαναφέρει το ζήτημα στην αρχική του έκταση.

«Η θέση της είναι ότι θα δηλώσει ενόρκως στις Αρχές ότι αυτά που πληροφορήθηκε από τις τηλεοράσεις ότι δήθεν δεν έγινε εις βάρος της απόπειρα βιασμού δεν είναι αλήθεια και ότι υπέγραψε μεν κάποιο κείμενο, του οποίου το περιεχόμενο δεν της ανεγνώσθη, και σε κάθε περίπτωση η απόπειρα είναι αλήθεια» δήλωσε ο δικηγόρος που ανέλαβε να εκπροσωπήσει νομικά την 25χρονη, Αντώνης Φούσας, στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.

«Η ίδια υποστηρίζει και ενώπιον μου αλλά και στις Αρχές ότι είναι αλήθεια η απόπειρα εναντίον της» συμπλήρωσε.

«Η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε είναι ότι πρόκειται για ένα σοβαρό κορίτσι και σοβαρή οικογένεια. Θα σας πω περισσότερα όταν διαβάσω τη δικογραφία. Τώρα μπορώ να πω μόνο όσα μου είπε χθες και μου είπε ότι θα τα πει στην αστυνομία» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Οι κακώσεις στο σώμα της δεν μπορώ να διανοηθώ ότι της προκάλεσε μόνη της. Κάποιο τρίτο πρόσωπο της το προκάλεσε και αυτό το πρόσωπο προφανέστατα είναι αυτός που αποπειράθηκε να τη βιάσει» τόνισε.

«Ήταν έτοιμη για τον γάμο τον Μάιο, τα προσκλητήρια ήταν στο σπίτι της, ήταν έτοιμη να τα στείλει. Δεν υπήρχε πρόθεση εκ μέρους της να μη γίνει ο γάμος. Θέλει τον γάμο της, θέλει τον σύντροφό της» κατέληξε.


Σχόλια