Δικηγόρος που αντιμετώπιζε προβλήματα στη δουλειά του ο ένοπλος του Χιούστον

Δικηγόρος που αντιμετώπιζε προβλήματα στη δουλειά του ο ένοπλος του Χιούστον

Δικηγόρος που αντιμετώπιζε προβλήματα με το νομικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν, ήταν ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σήμερα κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στο Χιούστον, τραυματίζοντας 9 – σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες – ανθρώπους, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τη Μάρθα Μοντάλβο, την αστυνομική διευθύντρια του Χιούστον, ο ένοπλος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, είχε προβλήματα στη δουλειά του. Παράλληλα, ο δήμαρχος της πόλης, Σιλβέστερ Τέρνερ, από την Κούβα όπου βρίσκεται, είπε στους δημοσιογράφους ότι «φαίνεται πως πρόκειται για έναν δικηγόρο» που είχε συγκρουστεί με το νομικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι έξι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, ενώ οι τρεις δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Όπως έχει γίνει γνωστό, το ένα από τα θύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σημειώνεται τέλος ότι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας έλεγξαν το αυτοκίνητο του υπόπτου, στο οποίο βρέθηκαν πολλά όπλα, ενώ στη συνέχεια θα ερευνηθεί και το σπίτι του.Σχόλια