Δήλωση – βόμβα δημοσιογράφου της WSJ! – Το κείμενο γράφτηκε από ελληνική υπηρεσία!

Δήλωση – βόμβα δημοσιογράφου της WSJ! – Το κείμενο γράφτηκε από ελληνική υπηρεσία!

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που έφερε στην επιφάνεια το WikiLeaks με τα δεδομένα από ώρα σε ώρα να παίρνουν διαφορετική τροπή έπειτα από δήλωση του δημοσιογράφου της Wall Street Journal, Marcus Walker ο οποίος υποστήριξε  πως το κείμενο γράφτηκε από ελληνική υπηρεσία!

Στο έγγραφο που έχει διαρρεύσει, το όνομα της Ντέλια Βελκουλέσκου είναι γραμμένο «Velkouleskou«, ενώ στην πραγματικότητα το όνομά της γράφεται «Velculescu«.

O Marcus Walker, λοιπόν, δεν διστάζει να πει πως αυτό το ορθογραφικό λάθος υποδηλώνει πως το έγγραφο αυτό έχει γραφτεί από ελληνική υπηρεσία!

Ο ίδιος, με μία σειρά από tweets, μεταφέρει τα δικά του συμπεράσματα. Τα οποία είναι πως πρώτον, η Άνγκελα Μέρκελ θα συνεχίσει να μην συζητά για το ελληνικό χρέος, δεύτερον ο Τσίπρας είναι ακόμη συγκεντρωμένος σε μία βραχυπρόθεσμη αποφυγή πόνου και τρίτον πως δεν προβλέπεται συμφωνία σύντομα.

Ακόμη χαρακτηρίζει την διαρροή ως μία «περίεργη ελληνική προσπάθεια να μετατρέψει σε αποδιοπομπαίο τράγο τον μοναδικό της φίλο στις συζητήσεις για το χρέος».

Τέλος, αναφέρει: «Το ότι ο Τσίπρας βάζει στο στόχαστρο το ΔΝΤ δείχνει πως δεν βλέπει πλέον την απομείωση του χρέους ωε το βραβείο. Μόνο να ελαφρύνει τα φορολογικά μέτρα και να ολοκληρώσει την αξιολόγηση».

Απάντηση από Wikileaks!

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως ο λογαριασμός του wikileaks στο Twitter απάντησε στον Marcus Walker, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα… σύννεφα συνομωσιολογίας!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο tweet: «Αυτό θα ήταν ωραίο αλλά το αντίγραφο και η ορθογραφία είναι δικά μας«.

 Σχόλια