Δήλωση-βόμβα Καμμένου για επιχείρηση αποστασίας (βίντεο)

Δήλωση-βόμβα Καμμένου για επιχείρηση αποστασίας (βίντεο)

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε κρατικό κανάλι της Γερμανίας, αποκαλύπτοντας απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κατά την προεδρική εκλογή και για άσκηση πιέσεων ενόψει του δημοψηφίσματος.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με το zougla.gr, στο σκάνδαλο απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή του κόμματος, Παύλου Χαϊκάλη, και τις εκατέρωθεν καταγγελίες που συντάραξαν την πολιτική σκηνή, προστίθεται μια νέα σοβαρή υπόθεση που αφορά σε βουλευτή που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δέχτηκε αφόρητες πιέσεις την περίοδο του Δεκεμβρίου αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο στρατόπεδο του «Ναι» ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη γερμανική τηλεόραση, ο βουλευτής απέστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξηγώντας ότι του ασκήθηκαν πιέσεις ώστε να αλλάξει την άποψή του για το «Όχι» και να ταχθεί υπέρ του «Ναι» στο δρόμο για την κάλπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός διακρίθηκε για το ήθος του, ωστόσο φαίνεται ότι υπερίσχυσαν κύκλοι της αντιπολίτευσης που δρουν στο παρασκήνιο και τον μετέπεισαν. Δε γνωρίζουμε ποιο ήταν το κίνητρο, αλλά είναι φανερό ότι κάποιος/κάποια γνώριζε περισσότερα πράγματα για τον πολιτικό, που ενδεχομένως ο ίδιος δεν ήθελε να τα δει να διαρρέουν.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και αναμένεται με ενδιαφέρον η μετάδοση όλης της συνέντευξης του προέδρου των ΑΝΕΛ από τη γερμανική τηλεόραση, για να εξαχθούν ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα και εξαλειφθούν τα όποια ίχνη αμφιβολίας για το νέο πολιτικό σκάνδαλο.

Σημειώνεται ότι το zougla.gr για λόγους δεοντολογίας δε δημοσιοποιεί το όνομα του πολιτικού, αναμένοντας πρώτα την προβολή της συνέντευξης που έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerΣχόλια