Δημοκρατική Συμπαράταξη: Να παραιτηθούν πριν να είναι αργά

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Να παραιτηθούν πριν να είναι αργά

«Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για δήθεν πλεονάσματα και επιτυχείς διαπραγματεύσεις, ζητά να μεταβιβαστούν τα αποθεματικά των Νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδος» αναφέρει η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Χρήματα χρωστούμενα όμως δεν αποτελούν αποθεματικά!

Η ανεύθυνη και χωρίς σχέδιο πολιτική της κυβέρνησης έχει οδηγήσει σε στάση πληρωμών, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των Νοσοκομείων να έχουν ξεπεράσει το 1,5 δισεκ. ευρώ.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την καταστροφική αποστράγγιση των αποθεματικών των δημοσίων φορέων (Ασφαλιστικά Ταμεία, Νοσοκομεία, ΟΤΑ, Πανεπιστήμια κλπ) γινόμαστε στο ίδιο επικίνδυνο έργο θεατές!» σημειώνει η κ. Χριστοφιλοπούλου, επισυνάπτοντας σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, από πέρυσι:

«Οι περυσινές ενέργειές τους οδήγησαν στο αχρείαστο 3ο μνημόνιο και ανέβασαν το λογαριασμό στα 5,5 δισεκ. ευρώ! Οι φετινές που θα τον φτάσουν; Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν! Να παραιτηθούν, πριν να είναι αργά για τη χώρα!» τονίζει η κ. Χριστοφιλοπούλου στην ανακοίνωσή της.Σχόλια