Δυναμική παρέμβαση Κοντομηνά για το μέλλον του Alpha

Δυναμική παρέμβαση Κοντομηνά για το μέλλον του Alpha

Δυναμική παρέμβαση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον Δήμο Βερύκιο και μίλησε -μεταξύ άλλων- για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Ο κ. Κοντομηνάς είπε «Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός «σκοτώθηκε» τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;».

«Άλλο πράγμα ήθελε. Ηθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια. Αυτό ήθελε», είπε ο Δήμος Βερύκιος και απάντησε ο κ. Κοντομηνάς: «Δεν ήθελε αυτό» και αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με τον Ιωάννη-Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, χωρίς να κατονομάσει τον κ. Καλογρίτσα, είπε: «Οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε, χωρίς δεκάρα να ‘χουν -μη λέμε ονόματα- ήρθε και μου λέει: «Θα μου δώσεις το 51 %». Λέω «τι άλλο θέλεις;». Λέει: «Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε». «Άλλο τίποτα θέλεις;» τον ρώτησα. Μου λέει: «Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων». «Πήγαινε στο καλό, αγόρι μου. Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους»».

«Υπάρχει επόμενη ημέρα για τον Alpha. Εμείς έχουμε επόμενη μέρα, οι άλλοι θα έχουν την επόμενη νύχτα» και τόνισε: «Δεν φεύγω από το σπίτι μου και ο Alpha υπάρχει και οι εργαζόμενοί μας θα υπάρχουν και όλοι θα δουλεύουμε και είμαστε υπέρ των εργαζομένων».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του Προέδρου του Ομίλου Demco:

 Σχόλια