Δύο αδέρφια νεκρά στη Μακρυκάπα- Δεν υπάρχουν ίχνη ληστείας

Δύο αδέρφια νεκρά στη Μακρυκάπα- Δεν υπάρχουν ίχνη ληστείας

Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο για τα δύο αδέρφια από την Μακρυκάπα ηλικίας 78 και 80 ετών αντίστοιχα που βρέθηκαν νεκρά στην αυλή του σπιτιού όπου συγκατοικούσαν τα τελευταία χρόνια, πεντακόσια περίπου μέτρα από το γήπεδο της Μακρυκάπας, έξω από το χωριό.

Πρόκειται για τους δυο βοσκούς  οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί από τον αδερφό τους Γιάννη σήμερα το μεσημέρι, στην αυλή της αγροικίας όπου διέμεναν. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr δεν υπάρχουν ίχνη πάλης σε πρώτη φάση παρά μόνο μικρές αμυχές οι οποίες δεν προκαλούν θάνατο.

Το μυστήριο με το θάνατο των δύο αντρών περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς η πόρτα του σπιτιού βρέθηκε κλειδωμένη ενώ στο εσωτερικό στη συνέχεια βρέθηκαν χρήματα, χωρίς όμως από τα πρώτα στοιχεία να προκύπτει εμφανώς το κίνητρο της ληστείας.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από τους αστυνομικούς ακόμη και εκείνο του να υπήρχαν διαφορές ακόμη και μεταξύ των δύο αντρών ή με άλλα πρόσωπα. Άνθρωποι που γνώριζαν τα δύο αδέρφια ισχυρίζονται ότι ζούσαν αποκομμένοι από τις οικογένειες τους και τον κόσμο και πως είχαν εγκατασταθεί σε αυτή την αγροικία που είχαν κοντά τη στάνη τους με την οποία και ασχολούντο. Φώς στα αίτια θανάτου των δύο αντρών αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που έχει ήδη παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες. Η ερευνά από τις αστυνομικές αρχές της Εύβοιας συνεχίζονται και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: eviakosmos.grΣχόλια