Διορισμοί με ντου στην ΕΡΤ και πάρτι στο υπουργείο Οικονομικών

Διορισμοί με ντου στην ΕΡΤ και πάρτι στο υπουργείο Οικονομικών

Ενώ σε λίγες ώρες στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί το πιο κρίσιμο Eurogroup, που θα δείξει αν θα ανοίξει η στρόφιγγα της ρευστότητας ή η Ελλάδα θα χτυπήσει τοίχο, στην Αθήνα το κλίμα είναι πανηγυρικό! Ενώ η χώρα παίζει το τελευταίο της χαρτί, όπως όλα δείχνουν, η εικόνα που μεταφέρεται σήμερα από Αθήνα είναι εικόνα με προσλήψεις και διορισμούς. Πριν λίγο οι απολυμένοι της ΕΡΤ με ντου μπήκαν μέσα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ από το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχει στηθεί ένα πάρτι για την επαναπρόσληψη μερικών από τις καθαρίστριες που είχαν απολυθεί!

Στο γλέντι στην Καραγιώργη Σερβίας έχουν δώσει το παρών η υπουργός Νάντια Βαλαβάνη, η οποία πολύ συγκινημένη και με γλυκά στα χέρια, αγκάλιαζε τις καθαρίστριες, ο κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα τους που κέρδισε, αλλά και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Η κ. Βαλαβάνη βγήκε ζωντανά από το σημείο στην εκπομπή του MEGA και δήλωσε: «Είχα έρθει εδώ την πρώτη ημέρα όταν δεν υπήρχε τίποτα απ’ όλο αυτό. Υπήρχε ένα πανό που έλεγε για τον αγώνα τους και καμιά 20αριά γυναίκες από πίσω που όλες μου ήταν άγνωστες και ήμουν κι εγώ άγνωστη γι΄αυτές». Πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που γίνεται εδώ σήμερα θα πρέπει να είναι προάγγελος του τι θα γίνει αύριο σε ολόκληρη τη χώρα. Έτσι, με αξιοπρέπεια και συντεταγμένα να μπορέσουμε να μπούμε σε έναν δρόμο που να ανοίγει μία άλλη σελίδα».

Και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» από τις 7 το πρωί εκπέμπει από την Καραγιώργη Σερβίας, «από το στρατηγικό σημείο του εργατικού αγώνα τους που ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μπήκαν στο Ραδιομέγαρο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Οι εργαζόμενοι μπήκαν στο κτήριο με πορεία, στην κεφαλή της οποίας υπήρχαν συμβολικά δύο μικρά κορίτσια που κρατούσαν την ελληνική σημαία

Μέσα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής βρίσκονται πλέον οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αφού πριν από λίγη ώρα άνοιξαν οι πύλες και δεκάδες άτομα πέρασαν στο προαύλιο του κτηρίου σηκώνοντας τα χέρια τους σε ένδειξη νίκης.

Συγκεκριμένα περίπου στις 10:45 δόθηκε εντολή από την απερχόμενη διοίκηση να ανοίξει η πόρτα της οδού Μεσογείων.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μπήκαν στο κτήριο με πορεία στην κεφαλή της οποίας υπήρχαν συμβολικά δύο μικρά κορίτσια κρατώντας τη γαλανόλευκη ενώ φώναζαν ρυθμικά το σύνθημα «η ΕΡΤ είναι ανοικτή, είναι η φωνή κάθε αγωνιστή».Σχόλια