Νέα δεδομένα για την τραγωδία στην Αργυρούπολη

Νέα δεδομένα για την τραγωδία στην Αργυρούπολη

Πρώτη ανάρτηση: 13.29 – Νεότερη ενημέρωση: 15.20

Νεκρούς μέσα στην τριώροφη μονοκατοικία τους στην Αργυρούπολη επί της οδού 25ης Μαρτίου εντόπισε ένας άνδρας τους ηλικιωμένους γονείς του, ο οποίος είχε χάσει τα ίχνη τους εδώ και 2-3 ημέρες.

Ο γιος τους μπήκε στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα: βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο υπνοδωμάτιο και την μητέρα του, επίσης νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού.

Αρχικά έγιναν αναφορές ότι ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια, ωστόσο σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας το σπίτι είναι κλειδωμένο από μέσα και δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης. Μόνο το πίσω παράθυρο του σπιτιού παραβιάστηκε από τον γιο των ηλικιωμένων στην προσπάθειά του να μπει μέσα στο σπίτι.

Προκύπτει λοιπόν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών, ότι ο θάνατος του 79χρονου πατέρας ενδεχομένως ήταν αιφνίδιος και προήλθε από φυσικά αίτια ή ατύχημα καθώς έφερε μόνο ένα τραύμα στο φρύδι.

Το σενάριο που επικρατεί περισσότερο, είναι αρχικά να έχασε τη ζωή της η ηλικιωμένη σύζυγός του, που έπασχε από Αλτσχάιμερ και η οποία εντοπίστηκε νεκρή, γυμνή από τη μέση και κάτω στο υπόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος άνδρας την εντόπισε και κατά την προσπάθειά του να καλέσει σε βοήθεια, γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε. Στη συνέχεια ανέβηκε στο πάνω επίπεδο, αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του.

Σαφώς, φως για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής.Σχόλια