Δυσαρέσκεια Μεϊμαράκη για τη στήριξη Παπαμιμίκου σε Τζιτζικώστα

Δυσαρέσκεια Μεϊμαράκη για τη στήριξη Παπαμιμίκου σε Τζιτζικώστα

Ένταση επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με την κούρσα της διαδοχής να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και τα νεύρα να είναι τεταμένα.

Τελευταίες πληροφορίες από το παρασκήνιο έρχονται από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το οποίο διαρρέει δυσαρέσκεια για τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, και τη στάση που του καταλογίζουν ότι κρατά στο θέμα της ανάληψης ηγεσίας της ΝΔ, υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τι σχετικές πληροφορίες, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ αναφέρουν ότι είναι «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το θέμα αυτό έγιναν συστάσεις στον κ. Παπαμιμίκο, από την Παρασκευή το απόγευμα, χωρίς αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ανάλογη δυσαρέσκεια εντοπίζεται και στο «στρατόπεδο» του Κυριάκου Μητσοτάκη, με συνεργάτες του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ να αναφέρουν σχετικά ότι «Οι κινήσεις του κ. Παπαμιμίκου υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχουν υποπέσει και στη δική μας προσοχή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει απόλυτο δίκιο καθώς αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».Σχόλια