Δύσκολες ώρες για την Σελίν Ντιον -Πέθανε ο σύζυγος της Ρενέ Αντζελίλ

Δύσκολες ώρες για την Σελίν Ντιον -Πέθανε ο σύζυγος της Ρενέ Αντζελίλ

Ο Ρενέ Αντζελίλ, σύζυγος της Σελίν Ντιον, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 73 χρόνων. Ο ίδιος όπως επιθυμούσε κατέληξε ήρεμα, έχοντας στο πλευρό του την 47χρονη σύζυγό του, χθες στο Λας Βέγκας,ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα.

Οι δύο τους απέκτησαν τρεις γιους, τον 14χρονο Ρενέ-Τσαρλς και τα 4χρονα δίδυμα Νέλσον και Έντι, ενώ ο Αντζελίλ είχε και τρία παιδιά από τους δύο προηγούμενος γάμους, τον Πάτρικ, τον Ζαν Πιέρ και την Ανν- Μαρί.

Η τραγουδίστρια δημοσιοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσω των social media γράφοντας: «Ο Ρενέ Αντζελίλ, στα 73 του χρόνια, απεβίωσε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Λας Βέγκας, μετά από μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η οικογένεια ζητάει να γίνει σεβαστή η προστασία της ιδιωτικής της ζωής, αυτή τη δύσκολη στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες για γίνουν γνωστές αργότερα».

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 1981, όταν η 12χρονη τότε Ντιον, το νεότερο μέλος μιας οικογένειας 14 παιδιών, έστειλε στον Αντζελίλ ένα ντέμο με ένα τραγούδι που είχε γράψει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της.

 Σχόλια