Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα Τρίτη, 27 Οκτωβρίου

Δείτε τι καιρό θα κάνει σήμερα Τρίτη, 27 Οκτωβρίου

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στην Ήπειρο, από 7 έως 24 βαθμούς στην υπόλοιπη Δυτική και στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 20 στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 20 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση την έξοδο του Πατραϊκού όπου θα επικρατήσουν ισχυροί ανατολικοί άνεμοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 16. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και κατά περιόδους στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.Σχόλια