Δείτε την κούκλα κόρη της Φώφης Γεννηματά στο Twitter

91 1

H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πέρα από μια δυναμική παρουσία στον χώρο της πολιτικής, είναι και μια τρυφερή μανούλα, περήφανη για τα παιδιά της.

Η κ. Γεννηματά λοιπόν αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε δημοσιεύσεις προσωπικών της δεδομένων στα social media, αυτή την φορά πρωτοτύπησε , δημοσιεύοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με την πανέμορφη κορούλα της.

Η Φώφη Γεννηματά αρκέστηκε σε μια λεζάντα τεσσάρων λέξεων για να συνοδεύσει την φωτογραφία: «Με το θησαυρό μου» έγραψε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

fofi_kori

 

 Join the Conversation

1 comment

  1. ελληνίδα διωκόμενη Απάντηση

    ως αρχηγός κόμματος ξέρετε τι έχει κάνει το κόμμα σας για 10ετία στη ζωή μου, στη καριέρα μου, στη προσωπικότητά μου? Αν λοιπόν κ η κόρη σας που είναι ο θησαυρός σας, δεν θα θέλατε να πάθει τα ίδια από τον Θεό όμως (γιατί από ανθρώπινους παράγοντες δεν πρόκειται αφού δεν είναι μόνη της στο κόσμο, όπως είμαι εγώ ) κ εάν πιστεύετε σε αυτόν, τότε να σταματήσετε τα μαρτύρια που διαπράτει ακόμα κ σήμερα στη ζωή μου, που διαιωνίζονται με εναλλαγή διευθυντών, καθώς κ τα μαρτύρια που συμβαίνουν εκτός από το χώρο της δουλειάς μου κ στο σπίτι μου από ενοίκους αμοιβόμενοι κ αυτοί.