Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια της EgyptAir – Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια της EgyptAir – Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί

Εικόνες που «παγώνουν» την ανάσα είδαν το φως της δημοσιότητας και πρόκειται για τα ευρήματα της μοιραίας πτήσης που στοίχισε τη ζωή σε 69 ανθρώπους.

Κομμάτια υφάσματος, λαμαρίνες, ένα σωσίβιο, ένα καλώδιο USB, κομμάτια από κάθισμα και ο υπνόσακος ενός μωρού, καθώς και το λογότυπο της αεροπορικής εταιρείας είναι μερικά από  αντικείμενα που μαρτυρούν το δράμα που σημειώθηκε στον αέρα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Χθες, οι αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν πως βρήκαν ανοιχτά της Αλεξάνδρειας νέα μακάβρια ευρήματα από το μοιραίο αεροσκάφος, μεταξύ των οποίων, «αντικείμενα επιβατών, ανθρώπινα μέλη, αποσκευές και καθίσματα του αεροσκάφους». Ωστόσο, καμία εικόνα δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι σήμερα.

Βρέθηκαν τα μαύρα κουτιά;

Αιγυπτιακές κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι βρέθηκε και περισυνελέγη το μαύρο κουτί καταγραφής δεδομένων κοντά στην περιοχή όπου βρέθηκαν σοροί των επιβατών του αεροσκάφους Airbus 320 της EgyptAir , σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS

Ωστόσο, οι αναφορές αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί και κάθε ώρα, νέα σενάρια αναφορικά με το τι συνέβη στην πτήση MS804 βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, με πολλούς ειδικούς να θεωρούν πιο πιθανή την εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας.Σχόλια