Δείτε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει το «Άξιον Εστί» (βίντεο)

Δείτε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει το «Άξιον Εστί» (βίντεο)

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης για να ακούσουν τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει το «Άξιον Εστί».

Μπορεί ο τραγουδιστής να έχει αρκετούς υποστηρικτές όμως πάντα υπάρχει και η αντίθετη άποψη και έτσι δεν έλειψαν κι αυτή τη φορά οι αντιδράσεις για την επιλογή του Σάκη Ρουβά να ερμηνεύσει το μουσικό έργου του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση τουΟδυσσέα Ελύτη.

Ο τραγουδιστής όμως παρά τα όσα του προσάπτουν κοιτάει μπροστά, δεν πτοείται και όπως έχει πει, συνεχίζει να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης μιας και «δεν θα μείνω στάσιμος επειδή έτσι θέλουν κάποιοι».

Μετά το τέλος της συναυλίας που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία συνοδευόμενη από ένα μήνυμα στο οποίο ευχαριστούσε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί και τον στήριξαν και σε αυτήν του τη προσπάθεια.

«Σήμερα βίωσα μια κορυφαία στιγμή στην καλλιτεχνική μου πορεία! Ευχαριστώ πολύ τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που ήρθαν στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης και μας στήριξε με την παρουσία του. Είμαι συγκινημένος με την αποδοχή και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ερμηνεύσω το Άξιον Εστί! Μόνο ταπεινός μπορεί να είναι κανείς μπροστά στο μεγαλειώδες μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη! Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, που η αθάνατη μουσική του είναι ένα οικουμενικό σύμβολο της συλλογικής μνήμης του Ελληνισμού! Η σημερινή συναυλία είναι ένα δώρο εκείνου προς εμάς. Τον ευχαριστώ! Ευχαριστώ επίσης και τον κόσμο για την ανταπόκρισή του, το Δήμο της Νέας Σμύρνης, το Βαγγέλη Χατζατουριάν και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη.
Ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα και το χειροκρότημα που δέχτηκα δικαίωσε την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου».

sakis-rouvas-instaΣχόλια