Δραγασάκης: Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις – Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία

Δραγασάκης: Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις – Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία

Ότι «είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική (ΚΥΣΟΙΠ).

Αναλυτικότερα ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους είπε χαρακτηριστικά: «Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Από την πλευρά μας είμαστε σχεδόν έτοιμοι», ενώ ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι «υπάρχουν απλώς κάποια θέματα που εξετάζονται, αλλά όχι αγκάθια».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, διαβεβαίωσε ότι «θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές που δε θα επηρεάσουν ωστόσο, τους φορολογούμενους».

Οι συζητήσεις με τους θεσμούς θα συνεχιστούν αύριο, Σάββατο, στις 11:00 το πρωί. Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τα κόκκινα δάνεια, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι πρόωρες συντάξεις.Σχόλια