Έχασε τη ζωή του στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου είχαν πεθάνει πριν 21 χρόνια οι γονείς του σε τροχαίο

Έχασε τη ζωή του στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου είχαν πεθάνει πριν 21 χρόνια οι γονείς του σε τροχαίο

Περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή και αυτό αποδεικνύεται και στην περίπτωση του 28χρονου Ντιν Ντιουχερστ από το Λανκασάιρ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου πριν από 21 χρόνια άφησαν την τελευταία τους πνοή οι γονείς του με τον ίδιο τραγικό τρόπο.

a59.jpg

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο Ντιν ήταν τότε 9 ετών. Μαζί με τα δύο αδέλφια του και τους γονείς του ξεκινούσαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, όμως η μοίρα είχε άλλα γραμμένα για την οικογένειά τους.

Το ασημί Golf που οδηγούσε ο πατέρας του συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Οι γονείς του βρήκαν ακαριαίο θάνατο, και ο ίδιος με τα αδέλφια του επέζησαν, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των σωστικών συνεργείων που κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν από μια άμορφη μάζα σιδερικών.

a591.jpg

Όμως για μια ακόμα φορά η ζωή έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι στον Ντιν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο ίδιο ακριβώς χιλιόμετρο της ταχείας Α59 του Λανκασάιρ, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο Ντιν εργαζόταν εδώ και πέντε μήνες ως μπάρμαν, ήταν πτυχιούχος ηλεκτρολόγος και λάτρευε το ποδόσφαιρο. Επί αρκετό καιρό μάλιστα ζούσε στη Νέα Ζηλανδία.

dean708_0.jpg

Σχόλια