Έχετε τα παράπονά σας με το δημόσιο; Υπάρχει η καθημερινότητα με τον Αλ. Φλαμπουράρη

Έχετε τα παράπονά σας με το δημόσιο; Υπάρχει η καθημερινότητα με τον Αλ. Φλαμπουράρη

Στο σάιτ www.kathimerinotita.gov.gr  μπορεί ο καθένας, πολίτης, επιχείρηση, σύλλογος να υποβάλλει το θέμα καθημερινότητας που τον απασχολεί στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Αφού έλυσε το πρόβλημα της αναζήτησης τροφής στα σκουπίδια και της ανάπτυξης που έρχεται πλησίστια και με την οποία «θα τρίβουμε τα μάτια μας», όπως υποσχέθηκε, ο Αλέκος Φλαμπουράρης αποφάσισε τώρα να αναμετρηθεί με την σκληρή καθημερινότητα!

Με ποιόν τρόπο; Αποφάσισε να ζητήσει από τους πολίτες να του υποδείξουν τομείς όπου μπορεί να παρέμβει και να διευκολύνει την (αβάσταχτη…) καθημερινή τους ζωή.

Με ηλεκτρονική του αγγελία το ανακοινώνει ως εξής:

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και ζητάμε τη συμβολή τους για να βελτιώσουμε όσα μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή και κυρίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας.

Παρακαλούμε η επικοινωνία να γίνεται:

στην ηλεκτρονική σελίδα: kathimerinotita.gov.gr

(μέσω υποβολής φόρμας)

στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  [email protected]

Καθώς επίσης και στα παρακάτω:

Στα τηλ: 2103385314,φαξ: 2103385317, email:  [email protected]

Στα τηλ: 2103385305, φαξ: 2103385210, email:  [email protected]

Στα τηλ: 2103385100, φαξ: 2103385109, email:  [email protected]

Η επίλυση των προβλημάτων θα είναι το κύριο μέλημά μας και ταυτόχρονα η αξιολόγηση, η ομαδοποίηση και η επεξεργασία ώστε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής».

Το Δελτίο τύπου του Αλέκου Φλαμπουράρη


Σχόλια