Αιχμές από Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη για Παπαμιμίκο

Αιχμές από Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη για Παπαμιμίκο

Αιχμές για τον κ. Παπαμιμίκο άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με αφορμή την… παρασκηνιακή στήριξη του δεύτερου στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για την προεδρία του κόμματος.

«Οι ανακοινώσεις για αυτό το θέμα θέλουν σκέψη, πρόταση και υπογραφές. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω ναι ή όχι, όμως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την απόφασή μου θα την ανακοινώνω όποτε εγώ κρίνω» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΝΔ, κατά πόσο ο κ. Παπαμιμίκος μπορεί να διασφαλίσει τις διασικασίες εκλογής νέου προέδρου, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι «δεν διασφαλίζει ο κ. Παπαμιμίκος τις διαδικασίες, τις διασφαλίζουμε όλοι μαζί με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν. Ο κ. Παπαμιμίκος είναι απλό μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, ο οποίος και προεδρεύει».

Στο «θέμα Παπαμιμίκος» παρενέβη και το περιβάλλον του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, μετά από ερώτηση σχετικά με όσα αναφέρουν από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον γραμματέα της ΝΔ, έλεγαν τα εξής: «Οι κινήσεις του κ. Παπαμιμίκου υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχουν υποπέσει και στη δική μας προσοχή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει απόλυτο δίκιο καθώς αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».Σχόλια