Έδεσαν, χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Έδεσαν, χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Μαρτυρική εμπειρία βίωσε ένας μοναχικός ηλικιωμένος στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Αλίαρτο Βοιωτίας από το παράθυρο του λουτρού που είχε ξεχαστεί ανοιχτό και, αφού τον έδεσαν, τον βασάνισαν για να αποκαλύψει πού φύλαγε τις οικονομίες του!

Ο άτυχος 82χρονος κοιμόταν ανυποψίαστος όταν οι τρεις ληστές όρμησαν πάνω του και τον έδεσαν χειροπόδαρα με ένα σχοινί. Αμέσως μετά, άρχισαν να τον χτυπούν ζητώντας του να τους δώσει όσα χρήματα και χρυσαφικά είχε. Ο ηλικιωμένος επέμενε ότι δεν υπήρχαν χρήματα στο σπίτι, αλλά οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν τον πίστεψαν και συνέχισαν να τον χτυπούν, ενώ ταυτόχρονα έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια!

Τελικά, δεν βρήκαν παρά μόνο 70 ευρώ και δυο χρυσούς σταυρούς με αλυσίδες, τα οποία άρπαξαν και έγιναν άφαντοι. Ύστερα από αρκετή ώρα, ο 82χρονος κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες οι οποίοι τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για τις πρώτες βοήθειες. Όταν ενημερώθηκε η Aστυνομία για την ληστεία, οι δράστες βρίσκονταν πια πολύ μακριά.Σχόλια