Έδειρε και έστειλε στο νοσοκομείο έναν 15χρονο γιατί το σκυλί του ούρησε στο πεζοδρόμιο

Έδειρε και έστειλε στο νοσοκομείο έναν 15χρονο γιατί το σκυλί του ούρησε στο πεζοδρόμιο

Σοκάρει το περιστατικό που έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στον Βόλο, στο κέντρο της πόλης. Δεκαπεντάχρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 38χρονο επιχειρηματία, επειδή προσπάθησε να προστατέψει τον σκύλο του από τις επιθετικές διαθέσεις του τελευταίου.

Όλα έγιναν γύρω στις 9.30 το βράδυ. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ taxydromos.gr, η 40χρονη Βολιώτισσα, μητέρα του ανηλίκου, άκουσε φωνές.

Βγήκε από την πολυκατοικία και έτρεξε στο δρόμο να δει τι συμβαίνει. Οπως περιέγραψε, με τρόμο και αναστάτωση είδε το γιο της να είναι γεμάτος αίματα στο πρόσωπο και τον επιχειρηματία να φωνάζει, να απειλεί, να έχει επιθετικές διαθέσεις.

Ο 15χρονος προσπάθησε να προστατέψει το τεριέ του, όταν ο επιχειρηματίας εξαγριώθηκε και άρχισε να επιτίθεται στο ζώο, επειδή ούρησε στο πεζοδρόμιο. Ο 38χρονος -όπως καταγγέλθηκε- κλώτσησε το σκυλί. Ο 15χρονος άπλωσε το χέρι του για να προστατέψει το ζώο και τότε ο 38χρονος επιτέθηκε και στον ανήλικο.

«Του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να λυθεί η μύτη του και να αρχίσει να αιμορραγεί. Ηταν γεμάτος αίματα όταν τον είδα» ανέφερε η μητέρα του, η οποία έτρεξε σοκαρισμένη να ζητήσει τον λόγο. Ωστόσο, ο 38χρονος άρχισε να καταφέρεται εξυβριστικά και απειλητικά και στη μητέρα του παιδιού μπροστά στο πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί και προσπαθούσε να τον συνετίσει.

Τελικά, το επεισόδιο έληξε, καθώς στον τόπο έτρεξε και ο πατέρας της οικογένειας και ο 38χρονος αποχώρησε.

Η 40χρονη δήλωσε εξοργισμένη με την συμπεριφορά του επιχειρηματία: «Πήγαμε το παιδί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η μύτη του δεν σταματούσε να τρέχει αίμα. Θα κινηθούμε νομικά κατά του 38χρονου. Συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα χαρτιά και θα υποβάλουμε μήνυση. Δεν μπορεί να επιτίθεται σε έναν ανήλικο που είναι ανυπεράσπιστος να προστατέψει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, επειδή ένα ζώο έκανε την ανάγκη του στη γωνία του πεζοδρομίου».

«Το παιδί θα πήγαινε το σκυλάκι στο πάρκο, αλλά λόγω της κίνησης των αυτοκινήτων το τεριέ δεν συγκρατήθηκε και έκανε την ανάγκη του. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή» κατέληξε.Σχόλια