Εδώ ο κόσμος… καίγεται και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αράζουν στη Βουλή (photos)

Εδώ ο κόσμος… καίγεται και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αράζουν στη Βουλή (photos)

Την ώρα που η χώρα διανύει μία από τις δυσκολότερες στιγμές από τη μεταπολίτευση και μετά, βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης φαίνεται ότι δεν έχουν τι να κάνουν. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η απόλυτη χαλάρωση που δείχνουν στους δημόσιους χώρους της Βουλής και η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τους καιρούς που διανύουμε.

Η αρχή έγινε με τη φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που ανήρτησε στο Διαδίκτυο το «Παρατηρητήριο» και δείχνει τον κ. Πολάκη να «λιώνει» στον καναπέ χαζεύοντας το κινητό του.

Τις… στιγμές του κ. Πολάκη φαίνεται πως ζήλεψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, την οποία βλέπουμε όχι σε μία, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις πόζες απόλυτης χαλάρωσης στους χώρους της Βουλής.

Σε άλλη εικόνα, η ίδια έχει βγάλει τα παπούτσια της και έχει ξαπλώσει σε έναν καναπέ από αυτούς που βρίσκονται στο περιστύλιο, εντός της Βουλής, λίγα μέτρα από την Ολομέλεια όπου γίνονται οι συνεδριάσεις.

Σε τρίτη φωτογραφία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάθεται άνετη στο έδρανό της ξεκουράζοντας τα πόδια της με τη βοήθεια μιας δεύτερης καρέκλας.

Και εις ανώτερα κυρίες και κύριοι…Σχόλια