Ευχαριστίες Μητσοτάκη στα  126.000 μέλη που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές

Ευχαριστίες Μητσοτάκη στα 126.000 μέλη που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του ευχαρίστησε τα 126.000 μέλη της ΝΔ που συμμετείχαν στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή νέων προέδρων τοπικών οργανώσεων, μελών τοπικών επιτροπών και 2.436 συνέδρων.

«Η συμμετοχή αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έστειλε το μήνυμα ότι η προσπάθεια για να χτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει ξεκινήσει και υλοποιείται καθημερινά», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι το ποσοστό ανανέωσης στους προέδρους των τοπικών οργανώσεων ξεπερνά το 65%.

Παράλληλα ευχαρίστησε τα 2.430 άτομα που στελέχωσαν χθες τις Εφορευτικές Επιτροπές καθώς και τα 4.000 και πλέον υποψήφια μέλη για τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις διαβεβαιώνοντας ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

«Η χθεσινή διαδικασία δεν είχε κανένα κόστος για τη Νέα Δημοκρατία. Το κόστος που υπήρξε επιβάρυνε τις Δημοτικές και Νομαρχιακές μας Οργανώσεις τις οποίες και ευχαριστώ θερμά. Τέλος, γνωρίζω ότι υπήρξαν και μικροπροβλήματα τα οποία στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης του Κόμματος θα εξαλειφθούν σύντομα», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.Σχόλια