Έφυγε πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός! Βαρύ κατηγορώ του συζύγου της για τους γιατρούς

Έφυγε πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός! Βαρύ κατηγορώ του συζύγου της για τους γιατρούς

Έφυγε από τη ζωή ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο η Κάσσυ Τζάνετ, αδελφή του ηθοποιού Αλέκου Τζανετάκου.

Η 78χρονη  που έκανε καριέρα στο μουσικό θέατρο και το τραγούδι, άφησε την τελευταία πνοή της χθες τα ξημερώματα. Ο σύζυγός της Ιωάννης Μπακρατσάς δήλωσε:

«Πέθανε στον ύπνο της. Ξύπνησα το πρωί και τη βρήκα νεκρή στο πλευρό μου» λέει με σπασμένη φωνή στην «Espresso» ο επί 40 χρόνια σύντροφος της ζωής της. «Η μεγάλη μου αγάπη, ο πιο ωραίος άνθρωπος του κόσμου «έφυγε» από καρκίνο, όπως η αδελφή της η Αννούλα και ο αδελφός της ο Αλέκος. Πάλεψε σκληρά, αλλά δεν τα κατάφερε» εξομολογείται ο κύριος Μπακρατσάς, ο οποίος καταγγέλλει ότι οι θεράποντες γιατροί δεν την πρόσεξαν όπως έπρεπε, χορηγώντας της υπερβολικές δόσεις φαρμάκων χημειοθεραπείας.

Κάσσυ Τζάνετ: Νικήθηκε από τον καρκίνο η αδελφή του Τζανετάκου

Η Κάσσυ τα τελευταία 27 χρόνια είχε εγκαταλείψει την Αθήνα και έμενε με τον σύζυγό της μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους, όπου αρκετοί φίλοι και συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάματος την επισκέπτονταν συχνά. «Οταν αρρώστησε και μετά οι επισκέψεις αραίωσαν και οι μόνες καλές φίλες που παρέμειναν ως το τέλος ήταν η Μαίρη Λίντα και η Ρένα Κουμιώτη» αποκαλύπτει ο σύζυγός της.

 Σχόλια