Έφηβη έδωσε τέλος στη ζωή της επειδή είχε υπερευαισθησία στο Wi-Fi

Έφηβη έδωσε τέλος στη ζωή της επειδή είχε υπερευαισθησία στο Wi-Fi

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος της 15χρονης Τζένι Φράι, η οποία είχε βρεθεί κρεμασμένη τον περασμένο Ιούνιο σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι της, στην κωμόπολη Τσάντλινγκτον της Βρετανίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη απελπισίας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε εξαιτίας της σπάνιας πάθησής της, που ονομάζεται υπερευαισθησία σε ηλεκτρονικά μέσα (EHS).

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η μητέρα της άτυχης νεαρής στο δικαστήριο, η κόρη της υπέφερε τα τελευταία χρόνια από πονοκεφάλους, μόνιμη κόπωση και προβλήματα ελέγχου της κύστης της, προβλήματα τα οποία προκαλούνταν από τις ασύρματες συνδέσεις Wi-Fi στο σχολείο της.

Με τον καιρό, γινόταν όλο και πιο δύσκολο για τη νεαρή κοπέλα να ελέγξει τα συμπτώματα της πάθησής της, καθώς οι ασύρματες συνδέσεις βρίσκονται πλέον παντού, με αποτέλεσμα η Τζένι να κυριεύεται συχνά από απελπισία, γεγονός που την οδήγησε τελικά στο να πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.Σχόλια