Ευκλείδης Τσακαλώτος: O «αντιβαρουφακισμός» η Εθνική και οι βροχές

Ευκλείδης Τσακαλώτος: O «αντιβαρουφακισμός» η Εθνική και οι βροχές

Έξαλλος εμφανίστηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικός, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή τα όσα ακούγονται κατά καιρούς για των πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Τσακαλώτος έκανε λόγω για μια νέα τάση που κυριαρχεί στη Βουλή και αυτή είναι ο «αντιβαρουφακισμός»: «Δεν φταίει για όλα ο Βαρουφάκης, κανείς δεν πείθεται ότι η οικονομία πήγαινε τόσο καλά και τον Ιανουάριο τη χάλασε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαρουφάκης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος, στηρίζοντας τον προκάτοχό του στο υπουργείο Οικονομικών.

«Αν είχατε απέναντί σας τον Βαρουφάκη, θα είχατε και κάποιον να χτυπάτε. Τώρα που τον παίρνετε αγκαλιά τι θα λέτε;», είπε από την πλευρά του ο Μάκης Βορίδης και συνέχισε: «Ηταν αυτόνομος; Δεν έκανε αυτό που ήθελε ο πρωθυπουργός;», ενώ σχολίασε σχετικά με το νομοσχέδιο για τις τράπεζες «μόλις εκχωρήσατε το ΤΧΣ στους ξένους. Αρα και το διορισμό των τραπεζών.

Στο τέλος μάλιστα ο κ. Τσακαλώτος είπε και το αμίμητο : «Ετσι που πάτε θα μας πείτε ότι ο Βαρουφάκης φταίει για τις ήττες της Εθνικής ή γιατί είχαμε το πιο βροχερό έτος», ενώ εξηγώντας την πρώτη τοποθέτησή του, διευκρίνισε «Ηθελα να πω ότι ψάχνετε να κρύψετε τις ευθύνες σας».Σχόλια