Εύκολα κόλπα για να φορέσεις τα παπούτσια που σε στενεύουν

Εύκολα κόλπα για να φορέσεις τα παπούτσια που σε στενεύουν

Όταν αγοράζεις καινούργια παπούτσια, τις περισσότερες  φορές αισθάνεσαι ότι σε στενεύουν. Τα καλά νέα είναι ότι βρέθηκε λύση για αυτό το πρόβλημα. Είναι εύκολη και εφικτή από το σπίτι. Διάβασε παρακάτω διάφορους τρόπους  για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα των καινούργιων παπουτσιών.

 

Αλκοόλ

Η πρώτη επιλογή, είναι να βουρτσίσεις τα παπούτσια σου με μία μπατονέτα εμποτισμένη με οινόπνευμα. Άφησέ το  να κάνει τη δουλειά του και την επόμενη μέρα κάνε το ίδιο. Μην ανησυχείς για τη μυρωδιά. Δεν υπάρχει κίνδυνος να μυρίζουν τα παπούτσια σου όπως το αλκοόλ γιατί θα εξατμιστεί γρήγορα.

Βρεγμένες κάλτσες

Μία λύση στο πρόβλημα αυτό είναι να φοράς βρεγμένες κάλτσες. Όταν γυρίσεις σπίτι με τα καινούργια σου παπούτσια και νιώθεις ότι σε στενεύουν, μην βιαστείς να απελπιστείς. Βρέξε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, φόρεσέ τες και μετά βάλε τα παπούτσια. Τώρα είναι η ώρα να περπατήσεις μέσα στο σπίτι με αυτά. Με τις βρεγμένες κάλτσες και τα καινούργια παπούτσια μπορείς να περάσεις όλη τη νύχτα. Περπάτα, κάνε ότι θέλεις. Θα παρατηρήσεις ότι μετά τα παπούτσια σου θα είναι πολύ πιο άνετα.

Κρέμα Σώματος

Αν δεν σου άρεσε καμία από τις παραπάνω λύσεις, τότε δοκίμασε την τρίτη. Βούρτσισε τα παπούτσια σου με την κρέμα σώματός σου. Θα έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως με το αλκοόλ, αλλά θα είναι πιο λιπαρά και θα μυρίζουν πιο ωραία.

 Παραφίνη ή Γλυκερίνη

Μόλις τα παπούτσια σου είναι άνετα, τότε είναι  ώρα να τα απολαύσεις. Τρέξε στο κοντινότερο φαρμακείο και πάρε ένα μπουκάλι υγρή παραφίνη. Είναι το ίδιο υγρό που βάζεις για να καθαρίσεις τα δερμάτινα ρούχα. Καθάριζε λοιπόν τα παπούτσια σου με αυτό το υγρό για να μπορέσεις να τα κρατήσεις καθαρά και αστραφτερά.

 

 Σχόλια