Αιφνίδια παραίτηση Μπλάτερ από τη FIFA λίγες μόνο ημέρες μετά την 5η ανάδειξή του υπό το βάρος του σκανδάλου

Αιφνίδια παραίτηση Μπλάτερ από τη FIFA λίγες μόνο ημέρες μετά την 5η ανάδειξή του υπό το βάρος του σκανδάλου

Σε παραίτηση αναγκάστηκε να οδηγηθεί ο Πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ, κάτω από το ασήκωτο βάρος του τεράστιου σκανδάλου που συντάραξε την υφήλιο του και αφορούσε δωροδοκίες δισεκατομμυρίων και πακτωλούς μαύρου χρήματος, με επιστέγασμα τη σύλληψη κορυφαίων στελεχών της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Και ενώ μόλις την περασμένη Παρασκευή ο Μπλάτερ κατάφερε να επανεκλεγεί και μάλιστα για 5η συνεχόμενη φορά, και λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη της πιο σκοτεινής ιστορίας του παγκόσμιου αθλητικού χώρου, πριν λίγη ώρα έκανε γνωστή την παραίτησή του και την προκήρυξη νέων αρχαιρεσιών από τις οποίες θα προκύψει το νέο ισχυρό πρόσωπο.

παγκόσμιο στερέωμα, κερδίζοντας τις εκλογές για την προεδρία της FIFA και ενώ δυο ημέρες πριν αποκαλύφθηκε μεγάλο σκάνδαλο δωροδοκίας και μαύρου χρήματος στους κόλπους της, με την σύλληψη επιφανών στελεχών της.

Έτσι, λοιπόν, με την κριτική και την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του να είναι τεράστια, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί και να γίνουν νέες εκλογές για την ανάδειξη νέου ισχυρού άνδρα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε.Σχόλια