Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους Ολυμπιακού και Παναθηναικού- Έγιναν συλλήψεις

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους Ολυμπιακού και Παναθηναικού- Έγιναν συλλήψεις

«Ντού»  σε συνδέσμους των δυο αιώνιων αντιπάλων, αλλά  και σε ξενοδοχεία της Αθήνας και του Πειραιά
έκαναν οι αστυνομικές Αρχές, πραγματοποιώντας συλλήψεις εις βάρους Σέρβων και Κροατών χούλιγκαν με αφορμή την αναμέτρηση του Champions League για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Φυσικά οι συλλήψεις που έγιναν δεν πραγματοποιήθηκαν χωρίς λόφο, αφού σύμφωνα με πληροφορία που είχε η διεύθυνση αθλητικής βίας ήταν πως Σέρβοι και Κροάτες είχαν δώσει «ραντεβού θανάτου» στην Αθήνα και για το λόγο αυτό από τη Δευτέρα άπαντες ήταν σε επιφυλακή .Στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας συνελήφθησαν 34 Κροάτες, οι οποίοι βρίσκονταν στο 2ο όροφο ενώ σε εκείνο το σημείο βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών. Σε ξενοδοχείο της Αθήνας μάλιστα όπου διέμεναν άλλοι Κροάτες χούλιγκαν, βρέθηκαν ατομα συνελήφθησαν στο σύνδεσμο του παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο 2ο όροφο βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ενώ σε ένα ξενοδοχείο που έμεναν βρέθηκαν φωτοβολίδες και στιλέτα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Την ίδια ώρα, έγινε επιχείρηση της διεύθυνσης αθλητικής βίας και στον Πειραιά σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού όπου συνελήφθησαν 9 Σέρβοι ενώ σε ξενοδοχείο της περιοχής συνελήφθησαν άλλοι 3 Σέρβοι αφού στα δωμάτιά τους βρέθηκαν μαχαίρια και γκλομπ.Σχόλια