«Ευτυχισμένη» δηλώνει η Κυριάκου που κέρδισε τη 19η θέση δίνοντας «τον καλύτερό της εαυτό» !

«Ευτυχισμένη» δηλώνει η Κυριάκου που κέρδισε τη 19η θέση δίνοντας «τον καλύτερό της εαυτό» !

Ένα άκρως… συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook η Μαρία Έλενα Κυριάκου που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision του 2015 καταφέρνοτας επάξια την… 19η θέση, μέσα στο οποίο η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη για τη συμμετοχή, ασχέτως αν αυτή οδήγησε τη χώρα της στον πάτο, ενώ ταυτόχρονα διαβεβαιώνει πως έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, πράγμα που σημαίνει πως θα μπορούσε κάλλιστα να καταλάβει και την… 98η αν φυσικά αυτή υπήρχε.

Ταυτόχρονα, στο μήνυμά της που θυμίζει λογίδριο βραβευμένης με όσκαρ, αφού ευχαριστεί την ομάδα της δεν ξεχνά να αναφερθεί και σε ένα application ευρωπαίων ταξιτζήδων που όπως λέει τη στήριξε οικονομικά…

«Ένα πανέμορφο μουσικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του! Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που έλαβα μέρος σε αυτό το διαγωνισμό, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να πιστεύω πως παρόλο που δεν έφερα την επιθυμητή θέση, κατάφερα να κερδίσω την καλύτερη θέση στην καρδιά σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν, όλη την ομάδα μου, τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, την Εβελίνα Τζιώρα, τον Alex Οικονόμου, την Κατερίνα Κυριακού, τον Κώστα Γαρίνη, τη Μαρία Λυραράκη, τον Δημήτρη Πέτρου για το εκπληκτικό φόρεμα, τον Κώστα Ζήση, τον Ανδρέα Χατζηπαναγή, του Έλληνες της Αυστρίας που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα, όλη την ελληνική αποστολή και τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές μας Αλέξανδρο Χατζηιωάννου και Melina Grob και τέλος το χορηγό μου app taxi.eu που ήταν δίπλα μου τόσο στη Eurovision, όσο και τώρα. Σας ευχαριστώ όλους!» έγραψε η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά.

imageΣχόλια