Αίγινα – Συγκλονιστική μαρτυρία: Κολυμπούσα μόνη με το ακρωτηριασμένο μου πόδι (βίντεο)

Αίγινα – Συγκλονιστική μαρτυρία: Κολυμπούσα μόνη με το ακρωτηριασμένο μου πόδι (βίντεο)

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 28χρονης Ουκρανής που έχασε το σύζυγό της και ακρωτηριάστηκε στο τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα.

«Είδαμε το μικρό γιοτ να έρχεται από τη δεξιά μεριά της λάντζας. Εγώ κι ο άνδρας μου καθόμασταν και είδαμε το σκάφος να έρχεται κατά πάνω μας. Πέντε ή 7 δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, αλλά ο καπετάνιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα», δήλωσε η 28χρονη γυμνάστρια, μιλώντας στον Alpha.

Η γυναίκα που βρέθηκε στη θάλασσα ακρωτηριασμένη, περιέγραψε πώς σώθηκε: «Κατάφερα και βγήκα μετά από 3 ή 4 λεπτά που ήμουν κάτω από το νερό. Και είδα το πόδι μου, δεν έμοιαζε με πόδι, ήταν διαλυμένο. Συνειδητοποίησα ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν πουθενά. Αυτό το σκάφος έκοψε το πόδι μου, θυμάμαι πώς το έσπασε. Πονούσα πολύ και μέσα στο νερό έψαχνα τρόπο να βγω από το νερό».

«Απλά περιμέναμε κάποιον να μας σώσει. Ήρθαν κάποια σκάφη και δεν έδωσαν ούτε μάσκες ή σωσίβια. Κολυμπούσα μόνη μου, με το ακρωτηριασμένο μου πόδι», συνέχισε η ίδια.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ο τέταρτος νεκρός, η 28χρονη δήλωσε: «Δεν γνωρίζω πώς θα πω στο παιδί μου, ότι ο πατέρας του μας άφησε. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα ζήσω τώρα, πώς θα ζήσω χωρίς τον άνδρα μου στην Ουκρανία και τι θα κάνω».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 Σχόλια