Αίγινα: 5χρονο παιδί ανάμεσα στους νεκρούς από τη σύγκρουση σκαφών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αίγινα: 5χρονο παιδί ανάμεσα στους νεκρούς από τη σύγκρουση σκαφών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Λιμενικό λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ενημερώθηκε για σύγκρουση επιβατηγού τουριστικού σκάφους με ταχύπλοο ανοιχτά της Αίγινας. Νεκροί είναι ο χειριστής τους τουριστικού σκάφους, ένα παιδάκι 5 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού! Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου.

Πιο αναλυτικά, μετά τη σύγκρουση βρέθηκαν στο νερό περίπου 20 ατομα που επέβαιναν στο ταχύπλοο. Οι περίπου 20 επιβάτες του μικρού τουριστικού έπεσαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρια άτομα να χάσουν τη ζωή τους και άλλα τρια να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε.

Αυτή την ώρα την επιχείρηση περισυλλογής των ανθρώπων που βρίσκονται στη θάλασσα υλοποιούν ιδιωτικά παραπλέοντα σκάφη ενώ στο σημείο θα βρεθούν σκάφη του Λιμενικού.

Η σύγκρουση σημειώθηκε ανοιχτά της Πέρδικας, στο στενό με τη Μονή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες :Σχόλια