Αιγύπτιος πρωθυπουργός: «Δεν κρύβονται παράνομες ενέργειες πίσω από την ρίψη του αεροπλάνου»

Αιγύπτιος πρωθυπουργός: «Δεν κρύβονται παράνομες ενέργειες πίσω από την ρίψη του αεροπλάνου»

Αν και το σενάριο τρομοκρατικού χτυπήματος στο Ρώσικο αεροσκάφος υπερτερούσαν μέχρι στιγμής, ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός, ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση του δηλώνοντας πως δεν κρύβονται παράνομες ενέργειες πίσω από την ρίψη του αεροπλάνου.

Ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός επισήμανε σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ότι οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες είναι πλέον  μηδαμινές και ότι μια ομάδα Ρώσων ειδικών θα μεταβεί στην Αίγυπτο αργότερα σήμερα.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως είναι αδύνατο να διευκρινιστούν τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά ώσπου να ολοκληρωθεί η εξέταση του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους, όπως επίσης ότι είναι σχεδόν απίθανο το να βρεθούν επιζώντες.
Την ίδια ώρα η Υπηρεσία Ερευνών και Αναλύσεων για την Ασφάλεια της Πολιτικής Αεροπορίας της Γαλλίας (BEA) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα στείλει αύριο στην Αίγυπτο δύο από τους ερευνητές της με τη συνοδεία έξι τεχνικών συμβούλων της Airbus προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες για το αεροπορικό δυστύχημα.Σχόλια