Έγκυος η σύντροφος του Κύπριου πιλότου

Έγκυος η σύντροφος του Κύπριου πιλότου

Ο άτυχος πιλότος του αεροσκάφους, περίμενε το πρώτο του παιδί καθώς η σύντροφος του είναι έγκυος… Ενώ είχε πάρει την απόφαση να γυρίσει πλέον μόνιμα στην Κύπρο, ο μοιραίος επίλογος γράφτηκε χθες στα 38 του χρόνια.
Το star.gr μετέδωσε τις δηλώσεις του κολλητού φίλου του κυβερνήτη, Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος είναι συντετριμμένος. «Ο Άριστος ήταν το καλύτερο παιδί, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η φωνή του τρέμει, γράφει το ρεπορτάζ: «Μαζί γλεντάγαμε, μαζί ταξιδεύαμε με τις μηχανές. Ο Άριστος ήταν πολύ δυναμικός, πολύ ζωηρός, αγαπούσε τα αεροπλάνα, τις μηχανές, τη μουσική, την οικογένεια και τους φίλους του.

Τι να σας πω; Να σας πω οτι τον Μάιο τον περιμέναμε πίσω; Θα έφευγε από το Ντουμπάι, είχε προσληφθεί στην Ryanair και γύρναγε στο νησί μας. Ηταν η τελευταία του πτήση ή μια από τις τελευταίες του.

Τι να σας πω; Οτι η σύντροφός του είναι έγκυος και σε λίγο θα γεννήσει τον γιο τους; Αγοράκι περίμενε ο Αρίστος και τώρα δε θα γνωρίσει ποτέ το παιδί του.

Τι να σας πω; Εχουμε όλοι τρελαθεί, το τηλέφωνό μου δε σταματά να χτυπά. Έχουμε όλοι παγώσει από αυτό που έγινε. Ηταν το καλύτερο παιδί», είπε κλαίγοντας ο κύριος Χριστοδούλου.Σχόλια