Έγκλημα στο Περιστέρι: Οι δολοφόνοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς – Τους άνοιξε ο γιος του ζευγαριού

Έγκλημα στο Περιστέρι: Οι δολοφόνοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς – Τους άνοιξε ο γιος του ζευγαριού

Το ενδεχόμενο οι δράστες της στυγερής δολοφονίας στο Περιστέρι, να προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς εξετάζουν οι Αρχές, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 28χρονος γιος της οικογένειας, που αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά προβλήματα, όταν τον ρώτησαν οι αρχές για τους δράστες, φέρεται να έλεγε διαρκώς «μαμά – μαμά αστυνομικοί – αστυνομικοί».

Με βάση αυτά, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, την πόρτα του διαμερίσματος να άνοιξε η μητέρα, πιστεύοντας πως έχει να κάνει με αστυνομικούς, από την απάντηση που έλαβε όταν ρώτησε «ποιος είναι;».

Άλλωστε, δεδομένο είναι το γεγονός πως το κουδούνι στην πόρτα του διαμερίσματος δεν λειτουργούσε.

Έχουν ήδη ανακαλύψει αποτυπώματα

Όσον αφορά στα ευρήματα των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικοί, κατά την εξερεύνηση που έκαναν σε δυο συρτάρια και στην πόρτα μιας ντουλάπας που άνοιξαν οι δολοφόνοι, έχουν ήδη ανακαλύψει αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό, πλην όμως αυτά τα ευρήματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, καθώς φαίνεται πως οι δράστες του στυγερού εγκλήματος, μάλλον δεν είναι σεσημασμένοι.

Έχασε τη μάχη και ο πατέρας

Υπέκυψε στα τραύματά του και ο 53χρονος πατέρας της οικογένειας, στο σπίτι της οποίας εισέβαλαν οι δολοφόνοι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν κλινικά νεκρός στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό και χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.Σχόλια