«Εγκλωβισμένο» στη Γαύδο κοριτσάκι με σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Εγκλωβισμένο» στη Γαύδο κοριτσάκι με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαύδου για να λάβει την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα, ενώ παράλληλα είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες μεταφοράς του σε νοσοκομείο της Κρήτης. Σκάφος ξεκίνησε από το Λιμενικό Σταθμό της Παλαιόχωρας για να παραλάβει και να μεταφέρει το παιδί αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Γιατροί του Κέντρου Υγείας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, για να παρέχουν τα απαραίτητα στο μικρό κορίτσι, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υγείας του. Μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί σαφές, αν τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά της 8χρονης σε κάποιο νοσοκομείο της Κρήτης, με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει μικρή βελτίωση.

Το χρονικό

Το παιδί παρουσίασε χθες συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας και η κατάσταση χαρακτηρίστηκε ως επίφοβη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr,το παιδί χρειάστηκε άμεση μεταφορά νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να νοσηλευτεί.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση προκειμένου σκάφος του Λιμενικού Σώματος να φτάσει στο νησί και να μεταφέρει το παιδί στα νότια των Χανίων προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή δεν επέτρεψαν στο σκάφος του λιμενικού να συνεχίσει την πορεία του. Το κοριτσάκι βρίσκεται με ορούς στο νησί και του έχουν παρασχεθεί αντιβιώσεις, ενώ έχει ιατρική παρακολούθηση καθώς στη Γαύδο βρίσκονται 3 γιατροί.

Πληροφορίες από CretaPost

 Σχόλια