Εκαναν ότι ήθελαν οι αντιεξουσιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (video)

Εκαναν ότι ήθελαν οι αντιεξουσιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (video)

Για άλλη μία φορά οι αντιεξουσιαστές έδρασαν χθες το βράδυ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάνοντας τα πάντα γυαλιά-καρφιά στο διάβα τους. Στα Εξάρχεια μέχρι αργά το βράδυ, ομάδες ατόμων πετούσαν, κατά διαστήματα, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα σε δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να τους απωθήσουν, κάνοντας χρήση χημικών. 

 

Οι αρχές προχώρησαν σε 11 συλλήψεις και 26 προσαγωγές, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, μετά την πορεία συλλογικοτήτων και οργανώσεων του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για τα εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

 

Στη Θεσσαλονίκη, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το νοσοκομείο «Γεννηματά» αντιεξουσιαστές πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες σε αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούν με χρήση χημικών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκε, πιθανόν από ρίψη φωτοβολίδας, ένας αστυνομικός και διακομίστηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως. Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις και προσαγωγές.
Σχόλια