Έκανε σεξ δύο χρόνια με γυναίκα, χωρίς να το ξέρει – Δείτε φωτογραφίες

Έκανε σεξ δύο χρόνια με γυναίκα, χωρίς να το ξέρει – Δείτε φωτογραφίες

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Όλα άρχισαν μέσω Facebook. Ο σύντροφός της εμφανίστηκε με το όνομα Kye Fortune και της είπε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείρηση στο κεφάλι, και δεν ήθελε η νεαρή κυρία να δει το πρόσωπό του και τις ουλές.

Έτσι όταν συναντήθηκαν για να κάνουν σεξ, την υποχρέωσε να φορέσει μια κουκούλα για να μην τον βλέπει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

PIC BY DAN ROWLANDS/MERCURY PRESS (PICTURED: GAYLE DAWN NEWLAND ARRIVES AT CHESTER CROWN COURT ON TUESDAY 8TH SEPTEMBER 2015 ACCUSED OF FIVE COUNTS OF SEXUAL ASSAULT IN 2013) SEE MERCURY COPY

Ύστερα από δύο χρόνια, η 25χρονη αποφάσισε να δει το πρόσωπο του ανθρώπου που είχε ερωτευτεί και τότε ανακάλυψε ότι επρόκειτο για γυναίκα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Gayle Newland. Κι αν αναρωτιέστε πώς η Gayle το έκρυβε όλο αυτόν τον καιρό, η απάντηση είναι πως χρησιμοποιούσε ένα ομοίωμα ανδρικού οργάνου για να ικανοποιήσει την σύντροφό της.

Κάποια στιγμή, μετά από αρκετό καιρό σχέσης, η 25χρονη Αγγλίδα αποφάσισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και σε μία έντονη ερωτική συνεύρεση κατάφερε να ξεφύγει από το ερωτικό πάθος της Gayle και να βγάλει την μάσκα που φορούσε όλο αυτό το διάστημα.

Μαζί με την αποκάλυψη της αλήθειας, ήρθε και η τυπική φράση σ’ αυτές τις περιπτώσεις ότι «δεν είναι αυτό που νομίζεις» από το στόμα της Gayl.

The court heard that 'Kye' had sent the alleged victim an eternity ring and she considered they were engaged

Πηγή: Dailymail

 Σχόλια