«Εκδρομή» στον τάφο του Παντελίδη, με κόστος συμμετοχής 30 ευρώ…

«Εκδρομή» στον τάφο του Παντελίδη, με κόστος συμμετοχής 30 ευρώ…

Η φωτογραφία αυτή κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Όπως μπορείτε να δείτε, τοιχοκολλημένη αφίσα ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να δώσουν 30 ευρώ, προκειμένου να επισκεφθούν τον τάφο του Παντελή Παντελίδη την Κυριακή, 3 Απριλίου.

Στην αφίσα μάλιστα υπάρχουν και δύο αριθμοί κινητών τηλεφώνων στα οποία μπορεί κανείς να καλέσει, ούτως ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει.

Στην αρχή κανείς νομίζει πως πρόκειται για «φάρσα» και ότι κάποιοι θέλησαν να παίξουν με τον πόνο της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Όμως, αυτή είναι μόνο μία πτυχή της αλήθειας.

Φοιτητές του Πολυτεχνείου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνήμα του άτυχου Παντελή Παντελίδη.

Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό έπρεπε να πληρώσουν χρήματα σε κάποιο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στην πρωτεύουσα, όμως, κάποιοι που ήθελαν να συμμετάσχουν, δε διέθεταν το ποσό. Έτσι, οι φοιτητές αποφάσισαν να τοιχοκολλήσουν την «εκδήλωση», προκειμένου να υπάρξει συμμετοχή.

Μιλώντας στο protothema.gr ο 25χρονος Θοδωρής υποστήριξε ότι εκείνος και ο 20χρονος επίσης φοιτητής Σταμάτης (τα τηλέφωνα των οποίων έχουν κοινοποιηθεί στην εν λόγω ανάρτηση), έπεσαν θύματα bullying από συμφοιτητές τους, οι οποίοι χωρίς να τους ρωτήσουν έδωσαν στη δημοσιότητα προσωπικά τους στοιχεία.

«Δεν είναι τίποτα αυτό. Είναι φάρσα. Χωρίς να το ξέρω μαζεύτηκαν δέκα παιδιά από το πανεπιστήμιο, έβγαλαν αυτό το ποσό και έδωσαν το τηλέφωνό μου. Με έχουν πάρει ένα σωρό τηλέφωνα. Βρήκα το μπελά μου χωρίς να φταίω», τονίζει στο protothema.gr ο 25χρονος Θοδωρής.

«Σήμερα το έβγαλαν αυτό χωρίς να ξέρουμε τίποτα με το άλλο το παιδί. Είχαμε κανονίσει κάποια παιδιά από το πανεπιστήμιο να κατέβουμε Αθήνα, κάποιοι δεν είχαν χρήματα και το έκαναν βούκινο. Δε θα γίνει αυτό τελικά. Χωρίς να φταίω έμπλεξα. Ο Παντελής ήταν φίλος μου. Τον είχα δει δυο-τρεις φορές με τον Ρέμο. Εγώ τη σέβομαι τη μνήμη του», πρόσθεσε ο 25χρονος φοιτητής.Σχόλια